Vriendin van Monique openhartig over verzoening met André Hazes: ‘Erin en eruit’??

Anouk Smulders is een goede vriendin van Monique Westenberg en zij geeft openhartig antwoord op de vraag of Monique, André Hazes nog wel terug wil? “Ik zou het heel pittig vinden, want ik vind het nogal wat wat er is gebeurd.”

Bijna iedereen is er wel zeker van dat het over en uit is tussen de zanger en Sarah van Soelen. Heel veel mensen vragen zich nu dan ook af of Monique de zanger weer een lans gaat geven en hem terug in huis gaat nemen.

Wat vindt Anouk Smulders ervan? “Dat vind ik heel moeilijk om te zeggen. Ik kan dat natuurlijk niet voorspellen, maar het verbaast me sowieso helemaal niet meer. Ik kan er geen voorspelling over doen.”

Albert Verlinde van zijn kant: “Zij is natuurlijk een soort veilige haven voor hem. Ik denk het wel. Ik denk wel dat ze zegt: we blijven niet aan de gang, erin en eruit.”

Anouk haakt in: “Ik zou dan eerder een antwoord geven voor mezelf, maar voor haar kan ik dat antwoord niet geven. Ik zou het heel pittig vinden, want ik vind het nogal wat wat er allemaal is gebeurd. Ik zou dat heel lastig vinden.”

Rachel Hazes zal niet blij worden als haar zoon en Monique het toch nog een keer proberen. Moeder Rachel heeft al meerdere malen heel duidelijk laten weten dat zij niets heeft met de moeder van haar kleinzoon. “Ja, ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen. Sorry, kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest”.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven