Johan Derksen: ‘John de Mol heeft grote fout gemaakt en moet nu op de blaren zitten’??

Volgens Johan Derksen heeft John de Mol een ‘hele ernstige fout’ gemaakt door Jeroen Rietbergen niet te ontslaan bij The Voice.

Jeroen Rietbergen is naar eigen zeggen in 2016 op de vingers getikt door zijn ‘opdrachtgever’ vanwege gedrag dat niet door de beugels kon bij The Voice.

Met ‘opdrachtgever’ wordt aangenomen dat Rietbergen daarmee John de Mol bedoeld, dit daar John toen nog de producent was van The Voice.

Johan Derksen vindt het kwalijk dat John de Mol destijds Jeroen niet heeft ontslagen. “John heeft natuurlijk een heel ernstige fout gemaakt. Het is in 2016 gebeurd, toen hij aan The Voice werkte.

Als er dan een melding komt dat de pianist niet met zijn klauwen van de dames af kan blijven, dan weet ik precies hoe John de Mol is.”

Hoe dan? “Dan roept ‘ie hem bij zich en scheldt ‘ie hem helemaal ver rot. Normaal schop je hem eruit, want zero-tolerance is het enige protocol met dit soort zaken, maar hij had natuurlijk te maken dat het uitgerekend de partner van zijn zus was.”

Dat John zijn ex-zwager niet ontslagen heeft, begrijpt Johan wel. “John had twee dingen om het bij een berisping te laten:

Hij wilde niet met zijn bedrijf en zijn show naar buiten met zo’n rel en hij wilde het geluk van zijn zuster niet verpesten. Dat is achteraf zijn grote fout geweest en nu moet hij op de blaren zitten. Zoiets komt altijd boven water.”

“In dit soort zaken is er maar één beslissing: eruit! Maar ik heb begrip voor iemand die in de opbouw zit met een programma dat goed loopt en met een zus.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven