Moeder Sarah van Soelen laat van zich horen: ‘Onmenselijk maar jij flikt het gewoon’??

De minst geliefde vrouw van het afgelopen jaar was toch wel Sarah van Soelen. Zij was voor velen de vrouw die de relatie tussen Hazes en Monique sloopte.

Haar relatie met de volkszanger lag continu onder een vergrootglas en zij waren dan ook het meest besproken showbizz koppel van ons landje.

Het afgelopen jaar was zwaar voor Sarah, ook haar verleden werd volop in de publiciteit besproken en ze werd dan ook beticht voor van alles en nog wat.

Ondanks dat er geen definitieve bevestiging is gekomen, is het vrijwel zeker dat de relatie tussen haar en de volkszanger verleden tijd is.

Naar verluidt zou Hazes ervandoor zijn gegaan met Anne Rose, de nieuwe manager van Rachel Hazes en tevens een van de beste vriendinnen van Sarah. Uiteraard is die vriendschap voorbij.

Lange tijd gingen er geruchten rond dat Sarah te kampen had met een terugval en dat zij weer volop aan het witte goedje en de alcohol zou zitten.

Die verhalen kloppen volgens Sarah niet want inmiddels is zij al twee jaar harstikke nuchter. Op Instagram viert zij deze mijlpaal dan ook.

”Happy 2 jaar clean en sober! DAAR DRINKEN WE OP! Alleen ik dan met water en siroop haha! En om het ff leuk te maken met een sinaasappel erbij.”

”Ik ben super trots op mezelf dat ik nu al de twee jaar aantik. Voel me super goed en ik leer elke dag weer. Ik heb 2 jaar geleden die stap gemaakt en dat is mijn beste beslissing ooit geweest”

Voor Rebecca, de moeder van Sarah is het verleden en dus ook het afgelopen jaar erg zwaar geweest. Op Instagram laat ze weten dat ze trots is op haar dochter.

”Wat jij dit jaar allemaal voor je kiezen hebt gekregen is onmenselijk….maar jij flikt het gewoon om recht op te blijven staan. Staande ovatie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven