Moeder Ali B zit vol emoties na de grote ophef rond haar zoon: ‘zoveel gelezen’??

De neef van rapper Ali B stelt dat de moeder van Ali, zijn tante, vol emoties zit na de behoorlijk. grote ophef rond haar zoon.

Johnny de Mol, presentator van HLF8, vraagt aan Yes-R of hij zijn neef Ali al heeft gesproken, nadat er aan gifte tegen hem is gedaan vanwege grensoverschrijdend gedrag.

“Ik heb hem niet gesproken, ook omdat ik denk dat al genoeg mensen hem proberen te benaderen op dit moment”, aldus Yes-R.

“Ik heb uiteraard wel mijn tante gesproken”, zegt hij vervolgens over de moeder van de rapper. “Maar die spreek ik bijna wekelijks.

En voor de rest, we hebben zoveel gelezen met z’n allen, het ligt in handen van professionals die het op dit moment aan het onderzoeken zijn. Dat is wat ik er over kwijt kan en wil.”

Yes-R krijgt vervolgens de vraag hoe het met de moeder van Ali B gaat: “Ik denk dat het hetzelfde is als wanneer jij jouw tante spreekt. Die zitten natuurlijk ieder vol emoties.”

Hij wil wel één ding duidelijk maken en bedrukken: “No matter what (hoe dan ook, red.), ben ik er altijd voor mijn familie.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven