Misbaksel Ali B: ‘ik wist niet dat het zo smerig zou worden’??

Bij VI Vandaag deed Britt Dekker een boekje open over Ali B. Britt heeft met hem gewerkt en vertelde dat ze hem altijd al ‘heel heftig’ vond.

“We wisten dat het erg zou worden,” vertelde Britt over de Voice-uitzending van BOOS. “Maar ik wist niet dat het zo smerig zou worden van die Ali B. Ik ben helemaal overdonderd.”

Britt noemt Ali B dan ook een ‘misbaksel’. “Ik heb We Want More gemaakt. Een heel groot deel van het team van The Voice is meegegaan naar We Want More. 

En ik heb daar met hem gewerkt. Ik moet zeggen, ik had altijd wel een beetje van: ik vind jou heftig, omdat hij zichzelf heel tof vond.

Voor de rest nooit grensoverschrijdend gedrag met hem meegemaakt, maar omdat ik hem ken en weet hoe heftig hij is, vind ik het nog erger voor die meisjes, die dit hebben meegemaakt, want ja, wat moet je je slecht voelen daarna.”

“Hij liep altijd wel rond als een soort van ‘ik ben de koning’ en als je dan een kandidaat bent. Ik ben zelf als kandidaat bij televisie gekomen.

Je kijkt letterlijk tegen iedereen op. Iedereen die bij televisie werkt, staat boven jou dus moet je nagaan als Ali B. jouw coach is en dit met je doet.

Dan voel je je wel echt een loser als je daarna in de taxi door hem naar huis wordt gestuurd of er wordt geld naar je toe gegooid. Dan snap ik dat die meisjes daar helemaal kapot van zijn.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven