Miljonair wordt op huwelijksdag gedumpt door zijn 47 jaar jongere vriendin!

De 23-jarige Erica Moser, een influencer uit Amerika, was verloofd met een miljonair die 47 jaar ouder was, maar werd wakker op haar trouwdag en besefte dat ze niet door het gangpad kon lopen.

Automatische concepten

Erica ontmoette Rick Sykes “op sociale media” en de twee waren in totaal anderhalf jaar een koppel. In eerste instantie was het liefde op het eerste gezicht.

Samen speelden ze in seizoen twee van Marrying Millions in 2021, een tv-show over koppels waarbij de ene persoon extreem rijk is en de andere niet.

In een interview voor Good Morning America voorafgaand aan de uitzending van de serie, legden ze uit hoe hun relatie verliep.

Erica zei: “We gingen op een paar dates en vanaf daar ging het heel snel.” Rick voegde eraan toe: “En de rest is wat ze geschiedenis noemen, denk ik!”

Over het leeftijdsverschil zei Erica: “Als ik naar hem kijk, merk ik het leeftijdsverschil niet. Het is niet iets waar we bij stilstaan.”

Het paar ging samenwonen en woonde op Rick’s luxe yaught op Miami Beach, waar ze zich uiteindelijk verloofden, met plannen om te trouwen voor miljoenen in de tv-show.

Maar hun verloving werd verbroken en Erica legde uit in een TikTok-video op haar account uit waarom ze er een eind aan maakte. Op TikTok is ze te vinden op naam: erica35mm.

Ze zei: “Ik trouwde bijna met een 70-jarige op de nationale tv en dumpte hem op onze trouwdag. Ik kwam tot bezinning. We waren heel verschillend.”

Scroll naar boven