Maxime Meiland lacht iedereen uit en reageert op veelbesproken gerucht??

Op Instagram laat Maxime fijntjes zien dat de geruchten over financiële problemen niet kloppen. De blondine rijdt namelijk rond in een gloednieuwe jeep.

Het feit dat haar Range Rover te koop is aangeboden, heeft voor heel wat geruchten gezorgd op social media. Volgens vele kanalen zou ze krap in haar centjes zitten.

Yvonne Coldeweijer heeft alle bronnen goed op orde en laat dan ook weten dat er helemaal geen sprake is van financiële problemen.

“Ik lach me weer dood om dit. Maxime Meiland heeft haar tien jaar oude Range Rover verkocht en dat leidt weer tot het nodige fake news.”

“Ze zou zogenaamd in financiële problemen verkeren vanwege haar kritische uitspraken en het geld hard nodig hebben… Nou, ik kan jou vertellen dat als er één familie is die niet in financiële problemen verkeert is het de familie Meiland wel.”

Maxime ruilde haar oude Range namelijk in voor een ‘monster’, aldus Yvonne. Yvonne doelt op de gloednieuwe Jeep Wrangler Unlimited uit 2021. “Kost dus drie keer zoveel als die ingeruilde Range.”

Maxime krijgt natuurlijk ook alle roddels mee en dus besluit ze in haar Stories een filmpje te maken vanuit haar gloednieuwe wagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven