Volgens mediakenner liegt Martijn Krabbé: Hij wist van schrijnende gevallen binnen The Voice!??

Mediakenner Marianne Zwagerman ergert zich kapot aan de direct betrokkenen die ‘gesch0kt en geschrokken’ zijn over de misstanden bij The Voice. Als voorbeeld noemt ze Martijn Krabbé.

Volgens Marianne Zwagerman is het onmogelijk dat ál die betrokkenen van niets wisten, in haar ogen kan dat niet.

Ze kan het zich niet voorstellen, dit daar er zó ongelooflijk veel meldingen van meisjes met nare ervaringen zijn. In Veronica Superguide begint ze haar relaas met: “Neem nou zo’n Martijn Krabbé…”

Wat is er met Martijn? “Die zegt als The Voice of Holland-presentator gesch0kt en compleet overvallen te zijn door de berichtgeving. Dat vind ik echt sch@ndalig”, aldus Marianne.

“Iedereen weet dat reality-tv en talentenjachten grenzen aan mensen h@ndel. Daarin wordt misbrulk gemaakt van kwetsbare mensen die niet veel ander toekomstperspectief hebben dan beroemd worden.”

Tevens wijst Marianne er ook op dat Martijn momenteel te zien is in een programma met oud-kandidaten van talentenjachten.

“Martijn Krabbé presenteert nota bene de RTL-show Better Than Ever waarin voormalige talentenjachtkandidaten geportretteerd werden die in veelal geen glansrijke carrière hebben opgebouwd.”

“Het kan niet anders dan dat Martijn en zijn redactie ook op schrjjnende gevallen zijn gestuit. Martijn staat in dat programma met de kandidaten mee te janken, maar doet daar dus vervolgens niets mee.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven