Grote domper voor Maxime Meiland door uitspraken van haar moeder: Einde samenwerking.??

Onlangs maakte Kaartenmerk Hallmark bekend dat zij de samenwerking met de Meilandjes hebben gestopt vanwege bepaalde uitspraken van Erica.

Nu heeft ook Emma Matras laten weten dat zij de samenwerking met Maxime Meiland per direct hebben gestopt. Het merk distantieert zich van de familie.

Jet matrassenmerk komt met een officiële verklaring op hun Instagrampagina. Ze laten weten dat ze zich ervan bewust zijn dat de standpunten van Maxime niet hetzelfde hoeven te zijn als die van haar moeder.

Emma Matras heeft Maxime de kans gegeven om publiekelijk te reageren op de uitspraken van Erica. ‘Ze heeft hier tot op heden geen gehoor aan gegeven’, zo schrijft het merk.

Doordat een reactie van Maxime uitbleef besloot Emma Matras daarop zelf maar actie te ondernemen. ‘Emma neemt expliciet afstand van de opmerkingen van Erica Meiland.”

”We accepteren het niet dat een groep mensen wordt buitengesloten of veroordeeld op basis van ras, religie of elk ander persoonlijk kenmerk.”

”Daarom hebben we besloten de samenwerking met Maxime per direct stop te zetten, aangezien wij niet willen samenwerken met iemand die onze waarden van diversiteit en inclusiviteit niet omarmt.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven