Maxime Meiland ondanks excuses nóg dieper in de put gezakt!??

Door de uitspraken van Erica Meiland heeft vooral dochter Maxime het niet bepaald makkelijk. Veel bedrijven trekken zich terug uit samenwerkingen met gezinsleden.

Maxime is toch wel de dupe door de uitspraken van haar moeder en heel veel mensen vinden dit eigenlijk toch wel onterecht.

De merken geven dat ze zich terugtrekken omdat Maxime zich niet distantieert van de uitspraken van Erica. Onder andere Hallmark, Nivea, Emma matras, Hello Fresh, Maxi-Cosi, Albelli en Milka hebben zich teruggetrokken van de Meilandjes.

Inmiddels heeft Maxime tóch haar excuses aangeboden. “Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten.

Of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof.”

Ook zegt ze: “Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen.”

Patty Brard heeft gereageerd op haar excuses en zegt onder andere in Shownieuws: “Ze was eerst héél erg stellig. Totdat ze vandaag de calculator heeft gepakt en het aantal adverteerders dat zich teruggetrokken hebben op een rijtje heeft gezet…”

Volgens diverse nieuwskanalen loopt Maxime nu een “paar ton” mis omdat de reclames op haar social media zijn stopgezet.

Volgens bronnen zou het huis dat Maxime onlangs gekocht heeft voor 1.250.000 euro inmiddels in de stille verkoop gezet zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven