Maxime Meiland niet blij met prijs en weigert deze aan te nemen??

Wint Maxime Meiland een prijs, is ze er niet blij mee. In Radar won ze de prijs voor meest irritante influencer, echter wilde ze het programma niet te woord staan…

Bij het televisieprogramma Radar, wordt jaarlijks de Loden Leeuw uitgereikt. De prijs staat voor de meest irritante BN’er in een reclamespotje.

Sinds kort is er een nieuwe categorie toegevoegd, namelijk de meest irritante influencer die reclame maakt. Maxime Meiland was de grote winnaar.

Radar-verslaggever Fons Hendriks leek het leuk om de prijs persoonlijk bij Maxime te komen afleveren, maar daar was de blondine niet van gediend.

,,De winnaar is al op de hoogte gebracht dat we eventueel langs gaan komen, maar ze zou ons niet welkom heten”, legt Fons uit in het programma.

De Familie Meilandje is nu lekker vakantie aan het vieren op Tenerife, maar volgens Fons wilde Maxime de prijs sowieso niet in ontvangst nemen.

,,Ze staat niet te trappelen om deze prijs in ontvangst te nemen. Ze wilde niet laten weten op welke dag en tijdstip ze terug zou komen”, zegt Fons, die het beeldje maar voor haar deur heeft gezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven