Maxime Meiland heeft medelijden met biologische vader Claire: ‘Ik heb daar iets liefs op teruggestuurd’

Enige tijd geleden kwam het nieuws naar buiten dat de ex partner van Maxime Meiland, de vader van Claire weer van zich liet horen. Na de bekendheid van Maxime nam Jaap ineens wel contact en wilde hij weer in het leven van Claire.

Toen Maxime zwanger was van Claire wilde hij niets van de zwangerschap weten en dus stond maxime er jaren alleen voor. Nadat Jaap voor het eerst weer contact zocht, hield Maxime afstand, dit daar zij het vreemd vond.

In een interview laat Maxime nu weten dat zij toch anders is gaan denken over de hele situatie met de biologische vader van haar dochtertje. Ze begrijpt zelfs waarom hij haar destijds in de steek liet.

Maxime zegt het volgende over haar ex Jaap: “Ik kan me best voorstellen dat hij door mijn zwangerschap in paniek raakte. Als ik dan zie hoe negatief er over Jaap wordt gesproken, dan heb ik het wel met hem te doen. Hij kon het toen gewoon niet aan. Ik ben niet boos. Het ene mens is sterker dan het andere.”

Toen Maxime bevallen was van Vivé kreeg ze ook een berichtje van Jaap. ‘Gefeliciteerd, hoe vindt Claire het?‘ stuurde Jaap. “Ik heb daar iets liefs op teruggestuurd.” 

“Claire gaat op voetbal. Dat heeft ze van Jaap, hij kan erg goed voetballen en speelt op hoog niveau. Misschien eindigt Claire wel bij de Oranjeleeuwinnen, ze heeft veel balgevoel en is dol op voetbal.”

Voor de huidige vriend van Maxime is dit allesbehalve leuk. Claire noemt Leroy zelfs papa en de kans is groot dat als zij haar echte vader gaat ontmoeten, dit voor veel verwarring gaat zorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven