Maxime Meiland over ruzie met vriend Leroy: ‘Ik ren dan naar boven’??

In een gesprek vertelt Maxime Meiland openhartig over de ruzies die ze soms kan hebben met haar vriend Leroy Molkenboer. Ruzies kan ze niet tegen en ze barst dan ook vaak in huilen uit.

In de nieuwe Weekend is het interview met Maxime te lezen. Het is overduidelijk dat de ruzies haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Als wij ruzie hebben ben ik degene die meteen in huilen uitbarst’, vertelt Maxime. ‘Dan vecht ik tegen de tranen, probeer ze in te houden, omdat ik niet zwak wil overkomen. Maar dat lukt helemaal niet. Wat dat betreft ben ik een heel erge softie hoor, als het erop aankomt.’

De ruzies gaan volgens de blondine vaak over hele kleine dingetjes. ”Het zijn altijd gewoon de stomme dingetjes, zoals het niet genoeg in huis doen.”

”Daar gaat het meestal om. Weet je, Leroy is zo zacht, maar kan ook opeens uit zijn slof schieten, en dan moet ik al meteen huilen.’ Het liefst ontwijkt ze dit dan ook. ‘Ik ren dan naar boven zodat hij niet ziet dat ik huil. Maar hij weet natuurlijk dat ik gewoon aan het janken ben boven’, aldus Maxime.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven