Financiële problemen voor Maxime? Eigendommen te koop gezet op website??

In Noordwijk gaat er een nieuw verhaal rond over Maxime. De blondine heeft haar Range Rover te koop gezet. Volgens inwoners van Noordwijk heeft ze noodgedwongen dit besluit heeft genomen.

Naar verluidt zou Maxime zou financiële problemen hebben, op zich niet heel raar, want na de uitspraken van haar moeder stopten heel veel bedrijven de samenwerking met Maxime.

Aan haar geliefde wagen hangt een vraagprijs van 22.999 euro. De wagen komt uit 2012 en heeft ruim 153.000 kilometer op de teller staan. Maxime heeft haar Range Rover te koop gezet voor een vraagprijs van 22.999 euro.

In Chateau Meiland zagen we altijd een trotse Maxime als het om haar auto ging, echter wil de verkoop niet vlotten. De auto staat namelijk inmiddels al bijna een maand op marktplaats.

Inwoners van Noordwijk gaan er helemaal van uit dat de blondine financiële problemen heeft. ,,De dealer heeft geen nieuwe auto’s, dus de reden tot verkoop lijkt mij echt de financiële problemen waar in onze regio ook over gesproken wordt”, vertelt een insider aan BekendeBuren.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven