Maxime doet onthulling: ‘Het duurt zó lang, maar nee, dat ga ik toch niet doen.’??

In een interview laat Maxime weten open te staan voor een huwelijk op de tv. De blondine zou het wel wat vinden dat als zij en Leroy gaan trouwen, het uitgezonden zal worden in Chateau Meiland.

Voorlopig hebben de Meilandjes een pauze genomen, maar de kans is groot dat als er een nieuw seizoen van Chateau Meiland komt, deze in het teken zal staan om het trouwfeest van Maxime en Leroy.

Waarschijnlijk zal in de zomer van 2022 de familie weer op de buis zijn met Chateau Meiland en dat is meteen een goed moment om de bruiloft van Maxime en Leroy te laten voltrekken.

Leroy is alleen nog niet op zijn knieën gegaan en het stel is dus ook nog niet verloofd. Erica gaf haar dochter het advies om zelf het initiatief te nemen en dan maar hem ten huwelijk te vragen, maar dat ziet de blondine niet zitten.

Maxime wil haar bruiloft in ieder geval niet groots vieren. “Ons huwelijk zou niet op meerdere dagen gevierd hoeven worden. Nee, één dag is prima. In Nederland. Papa zegt: ‘Joh, waarom doe je het niet in het buitenland?’ Dat vind ik echter zo’n gedoe.”

“Ik zou gewoon hier in de buurt willen trouwen in een leuk kasteeltje. Best wel simpel eigenlijk. Ik heb niet heel veel familie en een beperkte vriendengroep, dus wat dat betreft zou het sowieso klein worden.

Maar ook omdat het wel mijn voorkeur heeft. Ons leven is al heel erg groots en veel, dus zo’n speciaal moment wil ik juist wat intiemer maken.

Ik wil niet aan het eind van de avond zeggen: nou, ik heb die en die helemaal niet gesproken. Dan heeft het ook geen nut om die mensen te vragen.

Dat vind ik heel moeilijk. Ik ben lang, dus ik weet niet zo goed wat mij zou staan. In ieder geval niet strapless, daar hou ik niet zo van. Een klassieke, witte jurk, dat vind ik wel mooi, met niet te veel tierelantijntjes.

Maxime wacht nog steeds op een aanzoek van haar geliefde Leroy. “Ja dat klopt, dat dan wel. Terwijl mijn moeder zegt: ‘Waarom vraag je hem niet? Het duurt zó lang’. Maar dan denk ik: nee, dat ga ik toch niet doen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven