Koningin Máxima omhelst zieke en trouwste fan: ‘Ik ga u missen’

Vrijdagmiddag heeft Koningin Máxima een fan van het koningshuis een lange omhelzing gegeven. De dame in kwestie is ziek en ook onze koningin heeft dat nieuws meegekregen. “Ik ga u missen”, vertelt onze koningin terwijl ze knuffelen.

Journalist Josine Droogendijk heeft het gefilmd en gedeeld op Twitter: ”Ik ga u missen.’ Koningin Máxima groet haar trouwste fan, die deze week een slechte boodschap kreeg’, schrijft ze bij onderstaande video. 

Er wordt volop gereageerd op het filmpje: ‘Ik vind dit zó ontroerend!’, ‘Wat een mooi en ontroerend moment. En veel sterkte voor ‘de trouwste fan’. Wie weet, leest zij dit’ en ‘Wat een mooi, lief moment vol emotie tussen deze mevrouw en koningin Máxima.’ 

Royaltykenner Rick Evers schrijft op Twitter: ‘Koningin Máxima weet van het dramatische nieuws dat trouwe fan José en fotografe voor modekoninginmaxima.nl heeft gekregen over haar gezondheid. Een emotioneel afscheid eerder vandaag.’

Het is niet bekend of de fan en Máxima elkaar goed kennen. Ook is het niet bekend wat de slechte boodschap is en over welke ziekte het gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven