Massa Is Kassa-Nicol bijt van zich af: ‘Jullie kennen mij niet écht.’ ??

Na elke aflevering van Massa is Kassa krijgt Nicol Kremers, de vriendin van Peter Gillis, een flinke bak kritiek over zich heen.

Ze scoort geen punten bij de kijkers daar de meesten haarverwend en onaardig vinden. Veel kijkers van Massa is Kassa vinden Nicol maar een golddigger die op een vervelende manier haar personeel commandeert.

,,Ik denk dat ik best kan zeggen dat ik een erg lief persoon ben. Ik sta klaar voor iedereen en denk met iedereen mee.” Dat veel kijkers haar onaardig vinden, kan ze wel begrijpen. Volgens Nicol komt dat omdat de kijkers dan haar zakelijke kant zien.

,,Als mensen voor mij moeten werken en ik moet die uren ook afrekenen, dan ben ik best een kutwijf. En dat is wat de mensen vooral zien”, aldus Nicol.

Ze laat tevens weten dat het kritiek haar niets doet en ze heeft dan ook het idee dat veel mensen vooral jaloers op haar zijn.

,,Jullie kennen mij niet écht. Daarom doet het me ook niet zo veel en kan ik het makkelijker naast me neerleggen. Het zal ook wel een deel jaloezie zijn, bij die mensen. En daarnaast: ik lees het eigenlijk amper.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven