Martien Meiland heeft waarzegster bezocht: ‘O, ik word helemaal misselijk’??

In de Story doet de 60-jarige Martien Meiland een behoorlijk bizarre onthulling. De ex kasteelheer laat namelijk weten dat hij bang is dat hij niet heel oud zal worden en dus heeft hij zijn uitvaart al tot in de puntjes uitgedacht.

Toen Martien nog een tiener was, ging hij een avondje glaasje draaien. “Daar kwam uit dat ik zou trouwen met ene Erica, twee kinderen zou krijgen en mijn overlijden verband had met de getallen vier en zes”, vertelt hij in het blad.

De eerste twee voorspellingen zijn inmiddels uitgekomen, Hij is getrouwd met Erica en samen hebben zij twee dochters. Inmiddels is hij de 46 gepasseerd en dus vreest Martien nu dat hij niet ouder wordt dan 64.

“Ik heb mij voorgenomen dat ik dat hele jaar niet in een vliegtuig stap. Want ik ben later nog eens bij een waarzegster geweest. Zij pakte een foto van mij en zei: ‘O, ik word helemaal misselijk. Ik zie iets met een vliegtuig…'”

Martien is zo bang dat hij zijn gezin al helemaal op de hoogte heeft gebracht over hoe zijn uitvaart er uit zou moeten zien, mocht zijn nachtmerrie uitkomen. Het glaasje draaien en de waarzegster hebben diepe indruk op hem gemaakt.

“De mensen moeten met een mooie zwarte shawl uit Italië en zwart gaas voor hun ogen op mijn uitvaart verschijnen. (…) ‘Why Tell Me Why’ van Anita Meyer moet gedraaid worden. Dan blijft het nog een beetje gezellig.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven