Martien Meiland krijgt bakken kritiek op zijn sjalenlijn.

in Chateau Meiland konden we zien dat Martien zijn eigen sjalenlijn wilde gaan opzetten. Hij ging naar Italië om de stoffen uitzoeken en uiteindelijk na de productie zouden deze te koop zijn via de website en de winkel van Montana.

Martien pakt alles wel anders aan dan dochterlief Maxime. Martien ontwerpt de collectie echt zelf en kiest dus ook zelf de stoffen uit. Maxime ging met haar eerste webshop onderuit daar alles bij AliExpress vandaan bleek te komen.

Aan de sjaaltjes van de ex kasteelheer hangen wel behoorlijke prijskaartjes en veel mensen klagen over de belachelijke hoge prijzen van de sjaals van Martien. In Chateau Meiland konden we dan ook zien dat een fan schrok van de prijs.

In de winkel van Montana bekeek de fan een sjaal en zij schrok dan ook toen ze het prijskaartje zag. De sjaals van Montana kosten 15 euro maar die van Martien tussen de 50 en 140 euro. De fan koos dan ook voor de normale sjaal van Montana. Op Twitter komen er veel reacties van mensen die de rijzen niet normaal vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven