Marco Borsato steekt de handen uit mouwen en komt in actie??

Al een behoorlijk tijdje is er geen spoor meer te bekennen van Marco Borsato. Edwin Smulders heeft hem enige tijd geleden weten te spotten en daarna leek hij verdwenen.

Zoals inmiddels iedereen weet staat de zanger in een niet zo’n positief daglicht, dit in verband met zaken uit het verleden met minderjarige meisjes.

Daar bekend en onbekend Nederland afstand nemen van de zanger is het natuurlijk niet zo gek dat hij zich liever niet in het openbaar laat zien.

Het verhaal ging rond dat de zanger misschien al vertrokken zou zijn naar het buitenland, maar dat blijkt niet het geval. Marco is namelijk gespot in onze hoofdstad.

De zanger was in Slotermeer en natuurlijk gingen de juicekanalen aan het werk om erachter te komen wat de reden was van zijn bezoek.

Het kanaal ‘Reality.FBI’ plaatste eerder al over een verhuizing van zoonlief. De zoon van Marco en Leontine, Luca, gaat namelijk samenwonen met zijn vriendin Daisy.

Eerder plaatste het kanaal al het volgende: “Na maanden van daten, elkaar achter het behang plakken en weer goedmaken gaan ze eindelijk naar de volgende stap.”

Afgelopen zondag was Marco in Slotermeer om zijn zoon en schoondochter te helpen met de verhuizing. Leontine is niet gezien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven