Zangeres Maan voor het éérst openhartig over zaak rondom Marco Borsato??

In het verleden zijn er talloze verhalen opgedoken over Maan en Marco Borsato, echter is daar nooit door hun een reactie op gegeven.

De verhalen zijn dus altijd geruchten gebleven. Maan was te gast bij HLF8 bij Johnny de Mol en uiteraard ging het over de zanger.

Vorige week werd het onderwerp ‘Borsato’ ook al uitvoerig besproken en hij zei: “Ik vind het zo’n k*tverhaal. Sorry dat ik het even zo zeg. Dat trial by media heb je ook nog en je bent gewoon onschuldig tot het tegendeel bewezen is.“.

Tafelgast Natacha Harlequin zei: “Aan de andere kant. Als iemand wél echt iets te zeggen heeft en die wil zijn of haar verhaal wél kwijt, dan hoop ik dat dat ook kan. Het heeft twee kanten dit verhaal. Verdrietig voor alle mogelijke partijen.”

Gisteravond zat Maan dus aan tafel en Johnny besloot het onderwerp opnieuw aan te snijden. “Heb je wel eens het idee dat je in een spagaat zit in deze tijden om je uit te spreken. Om dingen te zeggen en ergens voor te gaan staan?”

Maan reageert: “Ja, ik denk zodra ik voel dat ik honderd procent achter iets sta of honderd procent weet wat ik van iets vind of wat ik erover te zeggen heb.

Dat ik dan iets erover kwijt wil. Maar er zijn ook heel veel dingen waarvan ik denk: ‘andere mensen weten dat veel beter’. En ik hoef ook niet over alles per se iets te vinden of een mening te uiten. Sommige dingen blijven ook voor mezelf.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven