MAFS Danny openhartig over daten met Martien: ‘een vrij gesloten persoon’??

Martien Meiland vertelde onlangs dat hij een oogje heeft op Danny uit Married First Sight. Een tweede date ziet Martien wel zitten en Danny vertelt nu hoe het zit tussen de twee.

Martien vertelde het volgende in weekblad Weekend over die bewuste date: ,,We gingen gezellig wat drinken, en ik dacht: misschien is hij écht leuk. Ik vind hem echt een heel leuke jongen”.

De eerste date is al even geleden, echter hebben ze nog steeds contact en was Danny zelfs aanwezig op de zestigste verjaardag van Martien.

Martien weet niet waarom het nog niets is geworden. ,,Dat komt misschien nog wel. Na mijn verjaardag ging iedereen gewoon weer naar huis, hij bleef niet nee. We zien wel hoe het loopt.”

Aan Shownieuws laat Danny weten dat hij blij verrast is over wat hij in de media las. ,,Ik heb in de media vernomen dat hij een tweede date wil met een lunch in Noordwijk aan het strand. Maar ik heb nog geen uitnodiging gezien.”

Danny wist niet dat Martien nog een oogje op hem heeft. ,,Ik vind het een compliment dat hij dit heeft durven te zeggen in de media, omdat hij een vrij gesloten persoon is.”

Over een eventuele tweede date zegt Danny: ,,Ik weet dat Martien nu nog heel druk is. Maar misschien in het nieuwe jaar als hij meer tijd heeft..Maar we hebben zeker contact en appen met elkaar.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven