Bridget Maasland lacht Gordon uit vanwege deze foto.

Onlangs liet Gordon weten dat het over en uit was tussen hem en Jeffrey, deze laatste zou het hebben uitgemaakt. Tijdens de uitzending van Shownieuws heeft Bridget Maasland hartelijk staan lachen om de hele liefdessoap.

Nu verscheen er plots weer een video van de twee heren met de boodschap dat het weer helemaal in orde zou zijn. Binnen een half uur was de video echter al weer weg en liet Jeffrey op zijn account weten dat het onzin is.

Gordon schreef direct het volgende: “Oh nee, toch niet, dankzij alle geweldige media. Onmogelijk is het om überhaupt iemand lief te hebben omdat je op voorhand al kapot wordt gemaakt”.

”Hebben jullie weer voer voor je armetierige showrubriekjes en ellendige roddelbladen.” Het is overduidelijk dat dit ontzettend moeilijk is voor Gordon, die uiteraard de media aanwijst als schuldige van de break-up.

Tijdens Shownieuws bespreken Bridget en haar collega’s uiteraard deze situatie. “Hahaha. Ik ben het spoor een beetje bijster, maar ze zijn dus niet meer bij elkaar?” Luuk: “Nee, dat is wel duidelijk ja.” Bridget: “Maar waarom moest hij dan…?”

Luuk: “Ja, misschien zijn ze 26 minuten even bij elkaar geweest. Dat zou kunnen. Daar bleef het dan bij voorlopig. Wie weet morgen meer.” Ook Evert Santegoeds wilde uiteraard iets kwijt over de hele kwestie.

Evert Santegoeds had het volgende te melden: “Het is toch bijna niet meer te volgen wat zich daar allemaal afspeelt? Dan krijgen wij weer op onze lazer! Hij zou het toch niet over ons hebben, mag ik hopen? De enige die het over Jeffrey heeft en dat het aan is en dan weer uit is, is Gordon zelf. Dat kan hij ons niet kwalijk nemen.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven