Maan heeft het zwaar te verduren: ‘normaal dat er zo met je wordt omgegaan’??

Het welbekende ‘Juicechannel’ heeft de reportage BOOS uiteraard ook bekeken en dus werd het tijd deze te bespreken.

Zangeres Maan komt ook aan bod en wordt uitvoerig besproken door de personen die achter het Juicechannel zitten.

Tijdens de uitzending nemen ze ook contact op met Lange Frans en zijn ex Daniëlle. Het wordt al snel duidelijk dat de twee nogal stellig zijn wanneer het gaat om Maan.

In een reactie op de BOOS-reportage liet Maan weten dat zij nooit te maken heeft gehad met fysieke toenadering achter de schermen.

“Iedereen die bij het programma betrokken was, inclusief coaches, hebben mij altijd met alle respect behandeld en er is nooit sprake geweest van grens overschrijdend gedrag, fysieke toenadering of machts misbruik naar mij toe.”.

Juicechannel vraagt vervolgens aan Daniëlle: “Wat vind je van het statement van De Steenwinkel? Die is lang stil geweest…”

Het antwoord van Daniëlle: “Die laat dus zien dat ze grillig is geweest. Met al die verhalen die we horen met jan en alleman waar op is gedoken.”

Daniëlle vervolgt: “Maarja, misschien ga ik nu een stap te ver. Maar ze is natuurlijk in deze wereld gebracht door haar ouders.

Kennelijk vinden die dat van huis uit ook heel normaal dat er zo met je wordt omgegaan. Waar ze wel in shock is van een pielemuis bij de radioshow.

Maar zag ze ze liever één op één. Er zijn discussies of we écht op de maan zijn geweest. Nou, daar hoeven we bij haar geen discussie over te hebben…” 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven