Maan over haar dromen waarmaken: ‘Grootste offer en spoedcursus volwassen worden’??

Zangeres Maan won in 2016 The Voice of Holland, sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de mediawereld.

De zangeres had van kleins af aan een droom, haar dromen kwamen uit, echter moest zij wel meerdere offers brengen. In Grazia vertelt zij hier over.

Maan was nog een jong meisje toen ze de talentenjacht won en een studententijd heeft zij niet kunnen meemaken. Het missen van die tijd noemt Maan haar ‘grootste offer’

Ook vindt Maan dat ze een ‘spoedcursus volwassen worden’ heeft gehad. ‘Het is lastiger om op je bek te gaan en weer op te staan, omdat je onder een vergrootglas ligt’, laat ze weten. 

‘Daardoor ben je voorzichtiger. Fouten maken kan niet ongezien.’ Toch kijkt Maan daar niet slecht op terug. ‘Dat voelt niet als een offer.

Ik ben vooral dankbaar dat mijn leven zo is gelopen. Ik kan doen waar ik als klein meisje van droomde’, zegt de zangeres. En dat is optreden in de Ziggo Dome.

Een feestje met mede-studenten lijkt Maan wel wat. ‘Er zijn geen ego’s, er wordt niet geshowd. Het boeit allemaal niet; iedereen doet gewoon waar-ie zin in heeft.’

‘In de tv-wereld is het misschien wat stijver, maar ook dat heeft zijn charme. Ik wil het een niet ophemelen en het ander afkraken, maar als je een verschil wilt benoemen, is dat vooral dat er bij leeftijdsgenoten meer het gevoel is van avontuur.’

Toch kijkt Maan positief naar haar toekomst, ondanks de offers die zij heeft moeten brengen. Over een eventuele potentiële nieuwe liefde wil de zangeres niets loslaten.

Later hoopt ze ‘een mooi gezin te krijgen en mama te worden’. Chantal Janzen is voor Maan een groot voorbeeld, dit daar zij het runnen van een gezin en een carrière goed weet te combineren.

‘Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar. Verder hoop ik dat ik nog heel veel ervaringen en successen kan blijven delen met de mensen om me heen.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven