Loyaliteitsdilemma voor André Hazes: ‘Zij wil er alles aan doen om dit tegen te houden’??

André Hazes zou zich naar verluidt in een loyaliteitsdilemma bevinden omtrent zijn moeder, Rachel Hazes, en Monique Westenberg.

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de zanger voor een paar weken naar Amerika zou gaan, naar Orlando. De plek waar hij vroeger met zijn vader kwam.

Tevens zou een deel van het as van Hazes sr. hier uitgestrooid zijn door Rachel. Maar volgens Yvonne Coldeweijer gaan de plannen misschien niet meer door. Ze zegt: “André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma”

André zou Monique terug willen, echter geeft zij aan dat Rachel er bij haar nooit in komt. De band met zijn moeder is goed maar Rachel staat er niet achter staat dat hij terug wil naar Moon.

Rachel zou er dan ook volgens de geruchten alles aan willen doen om dit tegen te houden. Dit gaat trouwens tegen al deze beweringen van Sarah in.

Ze vervolgt: “Er gingen geruchten dat André en Rachel op reis zouden gaan naar Las Vegas volgende week. Een spion meldt vandaag dat hij nu alleen zal gaan. Gaat Rachel niet meer mee door al dit gezeik?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven