Loretta Schrijver pakt Glennis Grace hard aan: ‘Heel kinderachtig eigenlijk!’??

Tijdens de eerste aflevering heeft Glennis Grace, de nieuwe coach bij The Voice of Holland kinderachtig gereageerd op een kandidaat die volgens haar niet goed genoeg zingt.

Glennis was te gast bij Koffietijd en Loretta Schrijver besloot Glennis dan ook te confronteren met haar actie. Ook Loretta vond het geen leuke actie.

Kandidate Niene kon na haar auditie niet eens haar naam zeggen of ze werd al onderbroken door het commentaar van coach Glennis.

Niene ging volgens Glennis alle kanten op met haar stem, behalve de goede kant. Sommige stukjes waren vals en dus reden genoeg voor Glennis om haar vingers in haar oren te doen tijdens de auditie.

Het merendeel van de kijkers waren niet te spreken over de houding van de coach en noemden het dan ook ontzettend kinderachtig. Loretta snapt dat wel.

,,Nou heb ik het gekeken en toen zag ik dat op een gegeven moment, en dat vond ik dan weer niet leuk van de jury. En ik moet zeggen: dat vond ik ook van jou niet zo leuk, dat je met je vingers in de oren ging zitten”, zegt ze in Koffietijd tegen Glennis.

Ali B die een kandidaat nadoet, wordt ook besproken. ,,Dan denk ik: Ali, dat moet je níet doen, want dat vind ik niet leuk. Het is al moeilijk genoeg”, vindt Loretta.

Loretta vindt dat er maar weinig respect is voor de kandidaten. ,,Ja, het is heftig. Soms kijk ik het ook wel eens terug, inderdaad ook dat ik mijn vingers in mijn oren deed, maar dat is echt omdat je het niet trekt. Op dat moment was het mijn vingers in de oren”, geeft Glennis toe. ,,Heel kinderachtig eigenlijk!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven