Loodzware periode voor Gerard Joling: ‘Ik vind het nog wel een heel ding’??😢😮

Op 5 januari jongstleden moest Gerard Joling afscheid nemen van zijn geliefde moeder. Op 92-jarige leeftijd kwam zij te overliiden aan de gevolgen van een dubbele long ontsteking.

In die periode vertelde Gerard aan de Privé: “Ze wist dat ze het niet zou gaan redden. Maar ze had er vrede mee. Mama wist dat ze niet meer beter zou worden.”

”Mama was gewoon op. Ik moet zeggen, ze heeft van alles gehad en overal kwam ze bovenop, ook als ze weer van de fiets was gevallen.

Het was overduidelijk dat Gerard een zeer goede band had met zijn moeder, zijn moeder kwam ook regelmatig langs in zijn vlogs.

Tijdens de prachtige kerkdienst was de zanger zo geëmotioneerd dat hij geen woord meer uit zijn keel kreeg en dus sprak zijn familie namens hem.

Shownieuws ging in gesprek met een Gerard en vroeg hem hoe het nu met hem gaat nu zijn moeder niet meer aan zijn zijde staat.

‘Ik doe mijn best, maar ik vind het nog wel een heel ding’, vertelt Gerard. ‘Elke keer denk ik: o, ik moet mijn moeder bellen.

Maar die is er niet meer. Of dan zie ik bloemen en dan denk ik: o, die neem ik mee voor mijn moeder.’

Nadat Janny haar laatste adem uitblies werd zij overgebracht naar de broer van Gerard. De zanger laat weten dat hij elke dag bij zijn moeder ging kijken.

‘Ik heb haar daar zelf opgemaakt en haar kapsel gedaan voor de laatste reis. Ik moet zeggen, als je daarmee bezig bent…het hakt er vreselijk in.

Maar het is met de familie allemaal zo mooi, intens en dankbaar geweest’, vertelde hij destijds aan De Telegraaf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven