Linda krijgt een flinke veeg uit de pan: ‘Ga even uithuilen bij wat vriendinnen en verman jezelf’😱😲

Na haar emotionele verklaring en de uithaal naar critici, krijgt Linda de Mol een flinke veeg uit de pan. “Ga even uithuilen bij wat vriendinnen en verman jezelf!”, luidt de kritiek.

Heel Nederland weet dat Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex-partner van Linda de Mol, een prominente rol speelt in het verhaal van The Voice.

In de podcast De Communicado’s maakt Victor Vlam gehakt van Linda’s emotionele verklaring. “Ik moet je eerlijk zeggen: ik vind het echt een van de slechtste verklaringen die ik ooit heb gezien.

Het probleem van deze verklaring is dat ze boos is en ze zich laat gaan. Dat heb je wel vaker, dat als je boos bent dat je denkt: als ik de hele wereld laat zien hoe boos ik ben, dan zullen ze vanaf nu wat aardiger tegen mij zijn.

Je weet gewoon dat dat niet gaat gebeuren. Wat ik wél denk dat er gaat gebeuren is dat mensen zoals Rob Goossens, Beau en Angela de Jong hierdoor een platform krijgen om haar verder aan te vallen.”

“Wat ook een heel groot risico voor Linda de Mol is, is dat deze verklaring terug in haar gezicht komt op het moment dat blijkt dat zij misschien tóch dingen verkeerd heeft aangepakt.

Vanwege haar positie zou het best kunnen dat ze gewoon ergens onzorgvuldig is geweest. Met alle goede bedoelingen realiseert ze zich dat op dit moment misschien niet –

en ik kan me voorstellen dat ze nu die overweging niet rationeel kan maken – maar tegelijkertijd: je moet er ook wel een klein beetje rekening mee houden dat je niet goed hebt gehandeld en dan heb je er geen baat bij om al deze mensen in één keer keihard weg te zetten.”

Victor noemtt de verklaring van Linda te emotioneel. “Ik had haar echt geadviseerd om dit echt absoluut niet te doen.

Dit is echt onverstandig

Dit is echt onverstandig. Als je je zo ontzettend gelukkig mag prijzen met het feit dat je altijd heel veel positieve dingen uit de media hebt gehaald, dan moet je je wanneer er iets speelt (…) ook echt even kunnen inzien dat je dan kritiek krijgt.”

“Ik moet je heel eerlijk zeggen: ik vind het ook wel een klein beetje gezeur hoor.

Verman jezelf, neem even een kop warme chocola, ga even uithuilen bij vriendinnen, maar doe dit niet publiekelijk in het openbaar.”

Victor vindt dat Linda écht te ver is gegaan met het uithalen naar mediacollega’s. “Wat sommige delen van deze verklaring problematisch maken zijn woorden als ‘die sneue, intens valse Angela de Jong’.

Ze laat zich zó gaan.” Ze handelt heel erg out of character, stelt hij. “Het is zó’n contrast met de Linda de Mol die we kennen,

die normaal gesproken heel goed is in het ophouden van die façade, die het pr-technisch gezien fantastisch doet en altijd het juiste imago weet te projecteren. Linda de Mol lijkt ineens een heel ander persoon geworden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven