Linda de Mol anderhalf jaar geleden al op hoogte van wangedrag Ali B??

Het blad LINDA. kreeg In juni 2020 kreeg het blad LINDA. al signalen van grens overschrijdend gedrag door rapper Ali B. Een woordvoerder van LINDA. bevestigt dit na berichtgeving van de Volkskrant hierover.

In 2020 sprak LINDA. met twee vrouwen die bizarre onthullingen deden over Ali B en daar zelf mee te maken hadden gehad, aldus de Volkskrant.

De verhalen waren ernstig daar een van de vrouwen aangaf verklacht te zijn door de raper. De verhalen hebben alleen het blad nooit gehaald.

Volgens de Volkskrant komt dit naar voren uit gesprekken met (voormalige) medewerkers van het blad en wordt dit bevestigd door de creatief directeur Jildou van der Bijl.

Ook Linda de Mol was destijds “vertrouwelijk op de hoogte gesteld. Een melding bij Talpa is niet gedaan omdat de Voice-deelneemster dit niet wilde.

De hoofdredactie vond het bewijs “te mager” en dus werd het niet gepubliceerd, stelt Van der Bijl volgens de Volkskrant. “We geloofden de vrouwen absoluut, maar vonden de verhalen niet voldoende.

Voor publicatie was echt meer bewijs nodig. Er was ook nog geen aangifte. Als we bijvoorbeeld getuigenissen van zes vrouwen hadden gehad, hadden we waarschijnlijk een andere beslissing genomen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven