Relatie Linda en Jeroen stiekem niet verbroken: ‘samen onder de radar’??

In een reactie liet Linda de Mol afgelopen weekend weten dat haar relatie met Jeroen Rietbergen voorbij is, hij zou ook niet meer bij haar wonen.

Zoals een ieder inmiddels wel weet is Jeroen door Tim Hofman en het programma BOOS op het matje geroepen vanwege verschillende voorvallen in The Voice.

Aanstaande donderdag zullen de voorvallen uitvoering onder de aandacht en besproken worden in de nieuwe aflevering van BOOS.

Linda liet in haar statement weten: “Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.

Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven. Ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten. Dank voor alle lieve en begripvolle berichtjes en appjes.”

Uiteraard is dit natuurlijk verschrikkelijk voor Linda, echter plaatsen heel veel mensen wel dikke vraagtekens bij haar verhaal.

Jeroen ga in zijn verklaring aan dat hij destijds al op zijn vingers was getikt door zijn ‘opdrachtgever’ en dat hij alles had verteld aan Linda.

Er zijn dan showbizzwatchers die denken dat dit een break-up voor de schijn is. Yvonne Coldeweijer noemt het: “De Gooische break-up.”

Yvonne schrijft: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven