Liefde maakt blind: ‘Linda was gewaarschuwd voor Jeroen door haar eigen vader’??

Jeroen Rietbergen biechtte in 2016 aan Linda op dat hij haar ontrouw was geweest. Dit was nadat hij door John op zijn vingers was getikt over de klacht bij The Voice.

Vorig weekend liet Jeroen weten in zijn verklaring: ‘Ik heb toen met grote schaamte mijn vrouw op de hoogte gesteld,’ liet Jeroen afgelopen weekend in een verklaring weten. 

Linda vergaf het me destijds, wetende dat er óók in 2013 al verhalen de ronde deden over Jeroen die een affaire gehad zou hebben met Renée Gunning, bekend van de tv-soap Echte Gooische Meisjes.

De twee ontkenden het, echter doken er steeds meer verhalen op over Jeroen die vreemd ging. ‘Het is zelfs zo geweest dat Linda de Mol door haar vader is gewaarschuwd voor Jeroen,’ vertelt Tineke de Nooij aan Story.

‘Ik vind het verschrikkelijk voor Linda, die hele situatie waarin ze nu terecht is gekomen. Ik heb minachting voor alle mannen die hun vrouw op deze manier bedriegen.

Maar ik weet dat de oude John de Mol sr., die in 2013 overleed, Linda gewaarschuwd heeft voor Jeroen. Dat hij een muzikant is en de meisjes zich op een presenteerblaadje zullen aanbieden. Dat de verleidingen voor muzikanten heel groot zijn, en dat ze zich dat goed moest realiseren.’ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven