Linda de Mol openhartig over haar grootste angst: ‘Daar zul je mee moeten dealen’

Linda de Mol heeft een gesprek gehad met De Telegraaf over haar nieuwe film Alles op Tafel. De krant stelt de blondine de vraag wat haar grootste angst is en Linda besluit hier dan ook eerlijk antwoord op te geven.

Linda laat weten: ‘Ziek worden. Voorheen was ik daar nooit mee bezig. Als ik het druk had, at ik slecht en kwam slapen de volgende week wel weer. Nu leef ik wat dat betreft veel bewuster’.

‘Ik slik multivitaminen, moet van mezelf twee keer per week sporten, eet minder vlees, doorloop geregeld een check-up. Want ik wil heel graag oud worden, maar dan wel gezond en fit.’ 

‘Mijn vader kreeg kanker, mijn moeder Alzheimer. Dat was heel cru: zij kon hem mentaal niet meer steunen, terwijl hij fysiek niet langer in staat was haar bij te staan.’ De blondine schrok hoe snel de gezondheid van haar ouders achteruit ging.

‘Hun aftakeling is wel een enorm schrikbeeld. Voor iemand als ik, die in de basis een enorme controlfreak was, blijft het lastig om te accepteren dat je dat niet in de hand hebt. Je kunt nóg zo hard je best doen, uiteindelijk beslist het lot. Daar zul je mee moeten dealen. Hoe dat ook uitpakt’, sluit Linda af. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven