Vader Sarah reageert op nieuw liefdesgeluk André: ‘Dat maakt het erg wrang’??

De stiefvader van Sarah, Rudolf van Soelen heeft voor het eerst gereageerd op het nieuwe liefdesgeluk van André Hazes. ,,Anne Rose was een goede vriendin van Sarah. Dat maakt het erg wrang.”

Het is inmiddels helder dat de volkszanger Sarah alweer vergeten is en de liefde heeft gevonden bij Anne Rose. Naar verluidt woont hij dan ook bij Anne Rose en haar ouders.

,,Sinds bekend is dat ze voor elkaar gekozen hebben, zijn ze onafscheidelijk”, valt te lezen in weekblad Privé. ,,De zanger heeft het huis van zijn moeder in Mijdrecht verlaten en is bij de ouders van Anne Rose ingetrokken.”

Privé laat echter wel weten dat dit tijdelijk is want de zanger en Anne Rose gaan samenwonen in een nieuw appartement waar Hazes de sleutel al van heeft.

Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah en de zanger hadden een goede band, André heeft dan ook bij hun gewoond.

Rudolf heeft zich in Dag Allemaal voor het eerst uitgelaten over de situatie. ,,Die dame met wie André nu optrekt, dat was een goede vriendin van Sarah. Dat maakt het erg wrang”, vertelt hij.

Rudolf laat weten dat het wel weer goed gaat met Sarah. ,,Ze heeft de draad van haar leven weer opgepakt en heeft veel moed om er opnieuw iets van te maken.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven