Het bewijs: Dit is de nieuwe liefde van volkszanger André Hazes??

Yvonne Coldeweijer meldt dat de volkszanger opnieuw verliefd is en ditmaal opAnne Rose Zonneveld, verkoopmanager van het roze restaurant Mama Kelly.

“Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose”, vertelt ze vandaag op haar kanaal Life of Yvonne.

Wie is Anne Rose? “Ze is een goede vriendin van Nino (de zoon van Rossana Kluivert) en kent de Hazes-familie al langer. Gister deed ze samen met André en Rachel kerstinkopen bij de slager in Amstelveen!

Zit André straks samen met zijn nieuwe liefde aan het kerstdiner bij Rachel?”, aldus Yvonne, die ook enkele foto’s van dat uitje deelt.

Ze daten al een tijdje met elkaar, weet Yvonne. “Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis, die was toen bij de Hazes De Musical-persdag.”

Naar verluidt zou Anne Rose al goedgekeurd zijn door Rachel. “Het schijnt dat Anne Rose het baantje van Nino over heeft genomen en nu de administratie doet voor Rachel.”

Yvonne meldt dat het definitief aan is tussen Anne en André. “Anne Rose en André gaan met z’n tweetjes een weekendje naar Londen in de eerste week van januari. Ik heb bewijs. It’s LOVE!!!”

André verwijderde twee weken geleden al zijn Insta-foto’s met Sarah. “Monique zal wel in shock zijn, want dit weet zij sowieso niet!”, zegt Yvonne.

“Wie ook in shock zal zijn is Sarasoel. Zij werd vriendinnen met Anne Rose en volgt haar ook nog steeds. Is er destijds al geflirt achter haar rug om…?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven