Leontine Borsato opgenomen Spaanse kliniek: ‘Het gaat niet goed’

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer brengt het nieuws naar buiten dat Leontine Borsato heeft zich laten opnamen in een Spaanse stresskliniek. Ze is afgelopen zaterdag begonnen en hey traject dat zij gaat doorlopen duurt zes dagen.

Volgens Yvonne volgt de vriendin van Marco een zogeheten ‘transformatietraject’ in de peperdure kliniek van dokter Juriaan Galavazi in Malaga. Het doel van het traject is je hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding brengen,

“Het is een huisarts gespecialiseerd in de fysieke klachten (slapeloosheid, somberheid, hartkloppingen, buikklachten etc) die je kunt ervaren naar aanleiding van enorme stress”, laat Yvonne weten op Instagram.

“Door middel van coaching leer je de oorzaak en werk je aan structurele verandering. De deelnemers van de groep hebben hun telefoon deze week ook uitgeschakeld. Het traject duurt zes dagen en Leontine is samen met de groep afgelopen zaterdag gestart in Malaga.”

Cursisten in deze kliniek moeten leren zichzelf altijd op plek één te zetten. Op de website valt te lezen: “Na deze retreat weet ik dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben (en daarmee ook het grootste geschenk voor de ander).” En: “Dat ik vrij ben om te doen en laten wat goed en kloppend is voor mij.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven