Lelijke sneer naar Gordon: iedereen weet wat er de afgelopen tijd met hem gebeurd is??

Albert Verlinde, de ietwat valse showkenner geeft aan totáál geen vertrouwen te hebben in Gordon als presentator van Down-tv.

De verwachtingen van critici zijn laag gespannen. Zij vrezen dat Gordon vooral zélf de aandacht opeist in dit programma.

In De Telegraaf vertelde Gordon vorige week dinsdag dat hij het zo fijn vindt dat de jongeren met Down hem in het programma zoveel complimenten geven. “Ik heb echt een boost gekregen. Ze vertelden dingen aan me waar ik in het dagelijks leven naar hunker.”

Wat dan? “Dat ze me leuk vinden, dat ze mijn muziek leuk vinden, dat ze me een goede zanger vinden. En ik dacht: hoor ik dit nou goed? Want ik hoor normaal altijd alleen maar het tegenovergestelde. Maar het was zo schattig, allemaal.”

Albert Verlinde heeft toch het vermoeden dat Gordon en een programma over jongeren met Down een complete mismatch is.

“Ik weet het niet. Ik vind het echt heel spannend, laat ik dat maar zeggen. Ik weet niet of Gordon nou de gedroomde man is om dit programma te presenteren. Ik mag het hopen, want ik gun het de kandidaten.”

Waarom heeft Albert twijfels? “Omdat Gordon natuurlijk wel Gordon is, snap je? En als je naar Dieter Coppens (de presentator van de Vlaamse editie, red.) kijkt: dat is een soort natuurlijke leider, een maatje, een kameraad, die op zijn eigen volwassen manier met hen omgaat. En Gordon wil er toch altijd een grap in gooien. Je moet juist op de achtergrond gaan staan.”

Toch zou Gordons benadering ook ont wa penend werken? “Nou ja, nee, dat denk ik niet. Ik weet niet hoe ze met het programma omgaan.

Ik denk dat het team ook heel erg zoekt, want iedereen weet wat er de afgelopen tijd met Gordon gebeurd is”, zegt Albert, wijzend op het akkefietje tussen Gordon en zijn ex-vriendje Jeffrey onlangs in Dubai.

“Ik hoop dat het team zo verstandig geweest is om als hij zichzelf niet helemaal in de hand had, om dat kort te houden en je in de montage ziet dat het om hen draait en niet om Gordon. Als dat lukt, de vlag uit en dan zal ik jubelen hoe fantastisch het programma is.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven