Paul de Leeuw heeft spijt van zijn avontuur: ‘Bang door flop’??

Paul geeft aan enorme spijt te hebben van zijn avontuur bij RTL en dat hij gekozen heeft voor het grote geld. Paul koos er destijds voor om van de publieke omroep naar het commerciële RTL over te stappen, succesvol was dat niet.

Zijn enige succes bij RTL was het programma Ranking The Stars. Echter mag hij dat programma nu niet presenteren, omdat hij zijn contract niet heeft verlengd en weer terug is gegaan naar de publieke omroep.

Paul zegt er het volgende over zijn tijd bij RTL in een interview. “Dat geld niet gelukkig maakt. En dat ik – hoe leuk ik daar ook met leiding en makers omging – het clubgevoel miste. Het was meer ieder op zijn eiland”.

Paul was bang dat hij niet meer aan de bak kon in de tv-wereld door zijn flop bij RTL. dat hij helemaal niet meer aan de bak kon in de tv-wereld.

“Ik heb veel met mijn gezin gedaan (…) en ik sprak natuurlijk over de toekomst met mijn man. Overlegd: stel je voor dat het wat minder met tv-maken wordt. Dat er geen plek meer voor mij is.”

“Ja, ik ben inmiddels mijn eigen oeuvre, mijn eigen format. Misschien is die tijd voorbij. Natuurlijk, we kunnen lekker leven, maar ik ben niet iemand die lekker wil leven. Ik wil niet dood gevonden worden op de golfclub. Wat me goed deed, was dat mensen zeiden dat ze me misten op tv.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven