Laatste kandidaten The Voice in onzekerheid: ‘Ik wil daar niet tussen staan’??

Kandidaten van het voorlopig laatste seizoen van The Voice of Holland vragen zich uiteraard af of de show ooit nog een vervolg gaat krijgen.

Een aantal deelnemers laten aan RTL Boulevard weten wel begrip te hebben voor de situatie. Tevens vinden zij ook dat er eerst dingen moeten veranderen voor het programma op een dag terugkeert op tv.

“Natuurlijk is het voor ons als kandidaten heel zuur. Je hebt er tijd en energie in gestoken, maar dat stelt allemaal niets voor bij wat er allemaal gebeurd is”, zegt Jeffrey Schenk.

Kandidaat Britt van Coezand heeft ook begrip voor de situatie. “Je denkt toch: oh my god, ik wil daar niet tussen staan.”

Schenk acht de kans dat het programma nog terugkeert klein. “Je zit een beetje in onzekerheid. Maar naarmate de dagen verder zijn, kom je er wel achter dat de kans dat dit seizoen nog afgemaakt kan worden steeds kleiner wordt.”

Schenk hoopt het desondanks wel. “Het is niet voor niets in 180 landen op tv. Het is een hele mooie springplank voor als je zingt en in het vak wil. Dat moet blijven bestaan, maar er moet wel eerst iets veranderen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven