Kruidvat reageert op verhalen Monique Westenberg-collectie: ‘We herkennen dit helemaal niet’??

Sinds een week heeft Monique Westenberg heeft. Volgens entertainmentkanaal ‘RealityFbi’ zou het niet stormlopen met de verkoop.

Het kanaal zou deze informatie hebben gehad via een appje van een medewerker van de winkelketen, die stelde dat de collectie ‘voor geen meter’ loopt.

‘Ik werk bij de Kruidvat. Die zooi loopt voor geen meter. Daarom mag ze het ‘weggeven’, anders komen ze er niet vanaf.’ Kruidvat komt nu met een reactie en de winkelketen reageert dan ook vol verbazing op de geruchten van de anonieme tipgever.

”We snappen echt niet waar deze geruchten op gebaseerd zijn, want het loopt juist hartstikke goed. We hebben net nog even geverifieerd bij onze verkoopafdeling en het vliegt echt de deur uit. (…) We herkennen dit helemaal niet.”

Een mogelijke verklaring? ”Het is misschien een medewerker uit één van onze filialen die dit verteld heeft. Dat is niet iemand die inzicht heeft in de landelijke cijfers.”

Het feit dat Monique een aantal items gratis weggeeft zegt volgens Kruidvat bovendien helemaal niks. ”Dat heeft niks te maken met het succes. Er zijn juist al heel veel dingen uitverkocht. (…) Wij zijn zeer tevreden en onze klanten ook.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven