Frustratie! Bijna niemand ziet het konijntje in de afbeelding ??

Dit is weer een hele lastige puzzel! Slechts 4% van de mensen ziet het konijntje op de foto binnen tien seconden. Alleen de mensen die héél goed kijken zullen er in slagen om het konijntje te vinden.

Het blijft een uitdaging, zoekplaatjes waar verborgen dingen in zitten. Soms ben je minutenlang op zoek naar dat ene voorwerp, die ene persoon…

Zoekplaatjes zijn een uitstekende manier om de hersenen te trainen en dus fit te houden. Online zijn er oneindig veel zoekplaatjes te vinden maar ook lastige wiskundesommen, raadsel, sudoko’s en puzzels, kortom we hoeven ons niet te vervelen!

Hieronder hebben we een afbeelding van een woonkamer waar van alles op te zien valt, een plant, een tafellamp, een boek, een kussentje en ga zo maar door. In de afbeelding is, als je heel goed kijkt ook een konijntje te zien, echter kijkt het merendeel van de mensen over het konijntje heen. Lukt het jouw om het konijntje te spotten?

Als je goed kijkt zie je op de onderste plank van de boekenkast aan de rechterzijde een heel klein wit konijntje! Heb je hem gevonden? Gefeliciteerd! Is het jou niet gelukt? Niet opgeven vooral doorgaan met zoekplaatjes!

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven