André Hazes heeft zijn koffers gepakt: Ingetrokken bij de ouders van Anne Rose??

In de periode voor kerst leek alles goed te gaan tussen de volkszanger en zijn moeder Rachel, echter zou er nu dan toch sprake zijn van flinke heibel.

Als we de verhalen mogen geloven staat de auto van Hazes na die ruzie voor de deur bij de ouders van zijn nieuwe liefde Anne Rose.

De zanger is maar heel even in Las Vegas geweest en de vraag is dan ook of hij zijn koffers bij terugkomst wel heeft uitgepakt. Eenmaal terug is hij namelijk al snel weer vertrokken naar Marbella met zijn liefje.

De volkszanger en zijn nieuwe vriendin Anne Rose zouden samen Oud en nieuw hebben gevierd in Marbella. Als het goed is zouden ze daarna doorreizen naar Italië.

Het stel had het plan om samen nog een weekend naar Londen te gaan, echter hebben ze dat plan gewijzigd vanwege de strengere maatregelen. Althans dit is wat Yvonne Coldeweijer zegt.

Coldeweijer bracht ook het nieuws naar buiten dat het stel al bezig is met hun toekomt en al een grote stap op de planning heeft staan, namelijk samenwonen.

Dit plan zou nog weleens heel snel realiteit kunnen gaan worden, want de zanger is na een ruzie met zijn moeder vertrokken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven