Jada Borsato trekt het niet meer: ‘kapot maken met klinkklare onzin!’ ??

Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato is ontploft van woede. Jada is ontzettend boos omdat er verhalen door de wandelgangen gaan over vreemdgaan, Jada zou haar vriend bedrogen hebben.

Juice Channel, een doorgaans goed geïnformeerde entertainmentkanaal plaatste gisteren een pittig gerucht over Jada Borsato op Instagram.

“Wij hebben van een bron vernomen dat Jada Borsato afgelopen zomer is vreemdgegaan!”, klonk het onder meer. Bij het gerucht stond een foto van Jada met de Weertse vriendengroep van een van haar vriendinnen.

“Jada heeft toen in de groep gezegd dat ze twijfels heeft over haar relatie met Roeland Beelen. Ze vond het moeilijk om de relatie uit te maken, maar haar gevoelens werden minder…”

“De bron geeft aan dat alle jongens uit de groep Jada Borsato wel zagen zitten, maar ze heeft gezoend met de jongen in het Tommy-shirt. Ze deden vaker themafeestjes organiseren als groep en op een feestje is de zoen toen gebeurd.”

In tegenstelling tot haar vader heeft Jada gelukkig wel ‘ontkennen’ in haar woordenboek staan en dus bijt ze flink van zich af. Ene Jesse vraagt haar op Instagram: “Was het vreemdgaan fijn? Vraag het voor een vriend.”

Daarop wordt Jada woest: “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al zeven jaar lang verliefd op één iemand en dat is mijn vriend. Ik heb nooit een seconde getwijfeld, hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten.”

Het is walgelijk, vindt Jada. “Ik weet wat waar is, en iedereen uit mijn vriendengroep, en ZEKER mijn vriend. Niemand is ooit in de buurt gekomen en dat zal ook never nooit gebeuren.

Mensen zijn jaloers op het prachtige wat ik heb en proberen dat kapot te maken met klinklare onzin. Dat blijkt maar weer. Het is te zielig voor woorden.”

Jada heeft Juice Channel nu geblokkeerd, maar waarom? “Zeker, omdat ik me wil afsluiten van negativiteit. Vind je het gek? Je zou eens moeten weten hoe het is als mensen dit over je beweren terwijl je zelf zo goed weet dat er NIKS aan het verhaal klopt. Maar ook echt NIETS.”

Wat vindt Juice Channel van die ontkenning? “De appel valt inderdaad niet ver van de boom, die sentimentele reactie heeft ze ook van haar vader.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven