Kinderen Linda de Mol kapot door onthullingen: ‘Daar is hij nu behoorlijk vanaf gevallen’??

De kinderen van Linda de Mol hebben het he-le-maal gehad met Jeroen Rietbergen. Een bron laat aan Story weten dat de kans dat de twee nog samenkomen na de Voice-onthullingen dan ook gering is.

Yvonne Coldeweijer denkt dat het helemaal niet over is tussen Linda en Jeroen maar dat de relatiebreuk vooral voor de bühne is.

Volgens de Story wordt dat in het Gooi niet geloofd. “De liefde voor Jeroen is echt niet ineens verdwenen”, laat een bekende weten. “Maar door Jeroen terug te nemen zou ze voor het grote publiek veel gezichtsverlies lijden.”

“Zijn gedrag kan ze nooit en te nimmer goedpraten. Ze hééft hem al een keer vergeven. Maar is nu te ver gegaan. Dat accepteert Linda niet.”

Voor Julian en Noa, de kinderen van Linda, was Jeroen een fulltime stiefvader. Het vertrouwen dat zij in hem hadden is alleen ernstig beschadigd nu.

“Het was Jeroen die Julian de liefde voor muziek bijbracht”, weet de Story. “En voor Noa was Jeroen een grote steun en toeverlaat. Wanneer zij hem nodig had, stond hij klaar.”

“Voor hen stond hij op een voetstuk. Daar is hij nu behoorlijk vanaf gevallen. Vooral omdat zij vrijwel dezelfde leeftijd hebben als de vrouwen die Jeroen heeft benaderd met appjes en foto’s. Dat komt nooit meer goed. Ze hebben het contact verbroken.”

De Story noemt dit verhaal zeer betrouwbaar. “Op beide socials van hen zijn inmiddels geen foto’s meer met Jeroen te vinden”, aldus het entertainmentblad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven