Kijkers schrikken zich kapot van Hans van De Scheetjes: ‘Wat is hij afgetakeld. Heftig hoor’??

Deze zomer gingen Hans en Karin, beter bekend als De Scheetjes uit Ik vertrek op een dramatische manier uit elkaar. In een speciale aflevering van het programma zien we hoe het nu met ze gaat.

Karin woont weer in Nederland en laat weten dat de relatie tussen haar en Hans een ‘broer en zus’ relatie was. Hans voelde zich in de steek gelaten door Karin en bleef achter op Bonaire.

Kijkers schrikken niet alleen van het verhaal over de breuk, maar ook van de gezondheid van Hans en de problemen die daarbij komen kijken. ,,Wat is Hans afgetakeld. Heftig hoor.”

Karin is in de aflevering zichtbaar emotioneel als ze over haar vertrek uit Bonaire praat en met Hans gaat het ook helemaal niet goed. Hij heeft veel lichamelijke klachten.

,,Ik stond patat te bakken voor veertig kinderen en toen ben ik achterover gevallen. Knock-out”, vertelt Hans. Hij werd naa het ziekenhuis gebracht met een ambulance en bleek achteraf een epileptische aanval te hebben gehad.

Hans blijkt ook nog trombose te hebben. Kijkers schrikken van het heftige verhaal. ,,Ik vind hem gewoon een beetje zielig”, twittert iemand. De kijkers viel het ook direct op dat Hans er slecht uitziet. ,,Wat is Hans afgetakeld. Heftig hoor”, aldus een kijker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven