Keerzijde van de Massa is Kassa-roem stapelt zich op: ‘Einde van zijn televisiecarrière’??

Rob Goossens, Veronica Superguide-columnist maakt zich zorgen om het welzijn van vakantieparkenfamilie Gillis. Dit laat Rob weten in de nieuwe editie van Veronica-superguide.

Peter en zijn familie zijn niet meer weg te denken van de zender SBS6, echter begint de keerzijde van de Massa is Kassa-roem zich volgens Rob op te stapelen.

Als voorbeeld noemt Rob die bewuste avond toen het noodlot toesloeg voor Mark Gillis en een aantal mannen hem opwachtte.

”Wat ik wél weet, is dat de foto’s van Mark het hele internet over gingen. Dat was natuurlijk zeker níét gebeurd zonder het SBS6-programma van zijn vader.

Peter zijn biografie is inmiddels in de schappen en deze krijgt natuurlijk extra vleugels door de tv-bekendheid. Toch zou Rob het gezien de recente gebeurtenissen “niet heel raar vinden als Gillis al nadenkt over een einde van zijn televisiecarrière“. 

Eigenlijk zou ik Peter en zijn Nicolletje aanraden om lekker achter de ophaalbrug van hun nieuwe Belgische kasteel te gaan zitten“, gaat Rob verder.

Een carrière als realityster is toch nooit voor eeuwig. Voor het geld hoeven ze het niet meer te doen. En de kijker zou, gezien de omstandigheden, beslist begrip kunnen opbrengen voor een stap uit de schijnwerpers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven