Katja Schuurman betrapt in theater: ‘Ze zat maar te wiebelen’??

Onlangs liet Katja Schuurman op haar Instagram account weten dat het over en uit is met haar 14 jaar jongere vriend Freek.

Katje beviel nog niet zo heel lang geleden van een dochtertje. Ze laat weten dat ze het jammer vind dat de vader niet in hetzelfde huis zal wonen.

De breuk was geen verrassing daar er al langer de geruchten gingen dat het niet lekker liep tussen de twee. Freek noemde Katja eerder de chaos zelve en kon hier en met haar ADHD moeilijk mee omgaan.

Katja gaf ook aan dat zij medicijnen slikte voor een dwangstoornis. Katja en Freek schenen ook swingers te zijn en kregen ze vaak een hotelverbod wegens het maken van lawaai.

Jan Uriot komt nu met een nieuwe onthulling. Hij laat namelijk weten dat hij Katje en Freek heeft betrapt bij een theatervoorstelling van Birget de zus van Katja.

De focus van Katja en Freek lag namelijk niet op de voorstelling, ze waren namelijk druk bezig met elkaar. Volgens Jan was Freek zijn vingerkunsten aan het oefenen, dit terwijl de ouders van Katja vlakbij zaten.

Jan zegt er het volgende over: “Ik ben eigenlijk een beetje getuige geweest van hoe die liefde opbloeide. Zes jaar geleden zat ik in meen ik de schouwburg van Gouda naar een voorstelling te kijken van Birgit Schuurman.

Die speelde op het toneel, een heel mooie rol enzo. Op rechts zaten de vader en moeder Schuurman en op links zat Katja met die nieuwe liefde. Ik wist niet eens hoe hij heette toen nog.

Zo pril was het nog. Nou, het licht gaat uit, die voorstelling wordt gespeeld en op een gegeven moment zit Katja zo te wiebelen naast me dat ik denk: kind, zit eens een keertje stil, weet je wel.”

“Ze zat maar te wiebelen dat ik denk: wat gebeurt er nou? Dat weet ik eigenlijk nog niet, maar ik weet wel dat hij met z’n handen niet aan het applaudisseren was voor z’n schoonzuster. Dat weet ik wel.”

“En de ouders dan?”, vraagt de presentator aan Jan. “Die zaten er gewoon bij. Ik heb het meegemaakt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven