Rillingen: Jongetje van zes jaar oud is zoekgeraakt, als ze hem vinden blijkt dat hij niet alleen is geweest ??

Als ouder zijn je eerste instincten om je kind te beschermen, dus wanneer ze weg zijn en je niets kunt doen om de situatie te veranderen, duurt het niet lang voordat je emotie toeslaat. Op de laatste pagina vind je de video.

Dit is precies wat de ouders van de zesjarige Kaydon Leach hebben meegemaakt toen hun jongen op de avond van 23 april met zijn hond, Chula, zoekgeraakt werd. De autoriteiten begonnen om 19.00 uur met een zoektocht waarbij 100 mensen betrokken waren en die zich de hele nacht en tot dinsdag goed uitspande. Toen ze Kaydon vonden, was hij niet alleen.

Kaydon Leach verdween in de avond van 23 april in Blount County, Tennessee. Het Tennessee Bureau of Investigation gaf al snel een melding voor bedreigde kinderen, waarbij reddingsteams tijdens de nacht rasterdoorzoekingen door een gebied van 2000 hectare deden.

Gezien Kaydon slechts zes jaar oud is, was er veel angst. De grootschalige operatie om hem te vinden omvatte het Tennessee Bureau of Investigation, K-9 teams, Blount County Sheriffs Office SWAT Team, een Black Hawk militaire helikopter en vrijwilligerszoekers uit de omgeving.

Na 22 uur werd Kaydon gevonden op ongeveer 800 meter van zijn huis om 15:30 lokale tijd op 24 april. Ondanks de fantastische inspanningen van de vele betrokkenen bij het zoeken om hem te vinden, is het echter niet de politie, brandweer of vrijwilligers die worden herkend als de ware helden van het verhaal.

In plaats daarvan is het de zwart-witte terriër die Kaydon bij zich had; Chula. Terwijl Kaydon de hele nacht in de regen vermist was, bewaakte Chula zijn baasje en hield hij hem veilig totdat anderen hem konden bereiken.

Volgens Deputy Jeff French, hoofd van de Sheriff-functie van Blount County: “De hond gromde naar de hulpverleners toen ze Kaydon naderden.” In het donker en de regen, in de somberheid van de nacht, bleef Chula naast zijn baasje.

Wat een goede hond is hij! Kaydon was koud toen hij werd gevonden, met hulpverleners die hem in een jasje wikkelden en hem de berg op droegen om naar de weg te rijden.

Hij werd later overgebracht naar het Blount Memorial Hospital. In een verklaring drukte zijn familie zijn dankbaarheid uit voor iedereen die aan de zoektocht heeft deelgenomen.

“We zijn iedereen zo dankbaar, van lokale wetshandhavingsinstanties tot vrijwilligers, die ons hebben geholpen Kaydon te vinden. De hoeveelheid steun die we hebben ontvangen is enorm geweest, zelfs van mensen die we niet eens kennen. We waarderen al onze vrienden en buren en vragen op dit moment om privacy. ”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven