Emotionele Gerard Joling bedankt zijn fans: ‘Mijn tranen vallen er zo op’??

Vandaag was een zeer droevige dag voor Gerard Joling. De zanger moest vandaag afscheid nemen van zijn geliefde moeder Janny. Zijn moeder is begraven in Schagen.

Gerard Joling bedankt op zijn Instagram-account al zijn fans voor de vele kaartjes en steunbetuigingen. Aan de Telegraaf laat hij het volgende weten:

“Mijn broer en schoonzus, mijn zus en zwager, we hebben elkaar erdoorheen geholpen. En dat hebben alle reacties en blijken van medeleven ook gedaan.”

“Hier liggen nu wel vijftienhonderd à zestienhonderd prachtige kaarten met de liefste teksten. Wanneer ik er willekeurig eentje lees, vallen mijn tranen er zo op. Ik zou niet weten waar ik moest beginnen met ze allemaal te beantwoorden. Dat gaat ook niet lukken.”

Gerard Joling geeft zelf niet gezongen op de uitvaart van zijn moeder. Hij vertelde hierover nog voor de uitvaart van zijn geliefde moeder. zong zelf niet op de uitvaart.

“Het wordt heel mooi, toch zie ik er wel tegenop. Ik ga zelf ook niet zingen. Er wordt wel muziek van me gespeeld. Mamma, de Bolero, Stay in my life en Climb every mountain.

Maar dat live zingen? Ik heb Karin Bloemen gevraagd dat te doen. Zij zingt het prachtige Geen kind meer, over het sterven van je moeder. Dat is zo mooi. Maar zelf zou ik dat nu niet kunnen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven