Johnny de Mol maakt de ene na de andere blunder en zet zichzelf compleet voor joker!??

Tijdens de talkshow HLF8 van Johnny de Mol, maakte de presentator de ene na de andere blunder op live televisie. De uitzending was dan ook niet te best.

De autocue bleek niet goed te werken en dus ging het al fout met de introductie van de gasten aan het begin van de show. Zelf wist hij dan ook even niet wie zijn gasten waren.

“Lieve mensen, live vanuit Amsterdam-Oost is dit HLF8 met vandaag: straks zien we dat je nog bij twee andere gasten van de show bent langs geweest… Ehhhh…”

“Oh, sorry jongens, we moeten terug.” Dan klapt hij in zijn handen en valt hij stil: “We hebben vanavond ja, de gasten… Het staat hier niet goed!”

“Ehhh, de gasten van vanavond. Jochem van Gelder straks over ehhh Sinterklaas. Ehhhh. (Valt weer stil en klapt in handen) De autocue klopt niet.

Ehh, we hebben Martijn Koning, ik hoef maar twee woorden te zeggen voor jou: Eva en Thierry. Ehhhh. We gaan het ook hebben over sport vanavond.”

Maar het kon nog erger, tijdens het gesprek met gast Martijn Koning, maakte hij een enorme blunder over zijn overleden vader.

Johnny: “Had die ouwe dat nog maar kunnen meemaken”, merkte Johnny op, wijzend op de Eva Jinek -rel. Martijn: “Ehh, nee, maar dat heeft hij ook meegemaakt, want toen leefde hij nog.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven